Trouwen in Stijl- dé trends van 2016

Door Sanne Rinzema - 19 januari 2016 - Trouwpakken
Ga je dit jaar trouwen? Dan is nú de tijd om je te oriënteren voor jouw perfecte trouwpak. De nieuwste collecties voor 2016 hangen namelijk al in onze winkel. We geven je alvast een tipje van de sluier met de nieuwe trouwpakken van Immediate.

Immediate trouwpakken


Als er iets is waar Immediate bekend om staat dan is het wel de goede kwaliteit en voortreffelijke pasvorm. Het team achter Immediate bepaalt alles zelf, van het ontwerp tot aan de productie, om jou 100% zekerheid te geven dat het pak met precisie is afgewerkt. Met uiteindelijk natuurlijk als doel dat jij je lekker voelt in je pak en volop kunt genieten van de mooiste dag van je leven. De prijzen van de kostuums variëren van € 549,- tot € 999,-.

De details maken het verschil


Naast het grote geheel is er ook nagedacht over de details van ieder trouwpak. Zo zie je bij de colberts de verdekte knoopsluiting op de mouw. Alleen de beste stoffen zijn goed genoeg voor Immediate en dit zie en voel je direct bij het aantrekken van je trouwpak.

Immediate details

Trends voor 2016


Blauw, blauw en blauw

Ook in 2016 hoeft je aanstaande vrouw niet meer op zoek te gaan naar het ‘something blue’, want grote kans dat jij dit bent! Net als vorig jaar steel jij de show met een blauw kostuum! De tinten blauw zijn uiteraard wel vernieuwd. Wat dacht je van de opvallende kleur koningsblauw of een stoere jeansblauwe kleur? Hoe je het ook wendt of keert, blauw is het helemaal! Als twist is het leuk je blauwe pak te combineren met een andere kleur vlinder- of stropdas.

Immediate trends

Vintage look


Zoek je iets nieuws op het gebied van trouwkostuums? Probeer dan ook zeker eens de vintage look. Wat bedoelen we met vintage? Immediate omschrijft zijn vintage kostuums als pakken met een sportief, jonge en nonchalante uitstraling. De stoffen van de vintage pakken bestaan uit zogenoemde blends zoals wol/katoen en wol/linnen. Maak je retro-look helemaal af door een mooie vlinderstrik of bretels bij het trouwpak te dragen!

Driedelig kostuum


Een andere trend waar we niet omheen kunnen is het dragen van een driedelig kostuum. Onze nieuwste collectie van Immediate bestaat dan ook voor een groot deel uit driedelige kostuums. Waar een driedelig kostuum uit bestaat? Het trouwkostuum bestaat dan uit een pantalon, gilet en colbert, zoals is te zien op bovenstaande foto’s.


 Immediate kostuums

Ben je enthousiast geworden en nieuwsgierig welk trouwpak het beste bij jou en je bruid past? Kom dan zeker langs in onze winkel om de volledige collectie in het echt te bekijken! Of bekijk alvast virtueel onze trouwafdeling.  Onze trouwpakadviseurs adviseren je graag. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd hebben, maak dan een afspraak voor een (gratis en vrijblijvend) advies.