Wat voor kostuum draag jij deze herfst?

Door Sanne Rinzema - 13 september 2016 - Business & Maatpakken

Net als in de casual en jeans, komt er ook op onze kostuumafdeling nieuwe collectie binnen. In deze blog laten we je graag zien welke mooie trends de nieuwe pakkencollectie met zich meebrengt.

Alles is mogelijk!


Onze kostuums variëren in verschillende merken maar ook in prijsklasse. Dus ben je net begonnen met je studie of ga je dit jaar stagelopen en heb je een kostuum nodig? Dan kun je al vanaf € 299,- bij ons een tweedelig kostuum kopen. Daarin heb je de keuze uit verschillende kleuren, stijlen en pasvorm. Onze adviseurs zoeken samen met jou naar een pak dat precies bij jou past, zodat je het net veel plezier gaat dragen.

Trends in de nieuwe pakkencollectie

Double breasted

Dit seizoen mag het allemaal een beetje méér zijn. Dit heb je misschien ook al gelezen in onze vorige blog . Dit geldt dus ook zeker voor de kostuums. Diverse merken in ons assortiment passen deze trend op hun eigen manier toe. Zo zie je bij Van Gils het ‘double breasted’ colbert. Deze maakt weer zijn comeback!

Double breasted is een mix van vintage invloeden die gegoten worden in een nieuw, spreekwoordelijk jasje. Je herkent het model aan de vierkante vorm. Een voordeel van het dragen van een double breasted colbert is dat je er, in tegenstelling tot een single breasted, bij het zitten eigenlijk niet om hoeft te denken. Bij een single breasted colbert kan het voorkomen dat deze begint te knellen zodra je gaat zitten. Bij de double breasted variant komt dit niet voor. Ideaal voor bij een kantoorbaan of tijdens een diner! Overigens ontvang je tot en met 1 oktober as. bij aankoop van een tweedeling Van Gils kostuum, een gratis Van Gils overhemd!

Van Gils kostuum

Say hello to: de coltrui!

Drykorn, een van onze jongste kostuummerken in ons assortiment, maakt graag zijn eigen statement. Waar voorheen het overhemd absoluut gedragen moest worden bij het kostuum, durft Drykorn te gaan voor de coltrui. Je creëert hiermee een iets meer casual outfit, maar nog steeds met een zakelijke twist. Ga je liever voor een complete zakelijk look? Bekijk dan eens het grijze driedelig kostuum met zigzagprint. Een echte eyecatcher waarmee je de show absoluut steelt! Onze Drykorn collectie bestaat uit twee- en driedelige kostuums, waarbij we ook losse colberts en pantalons verkopen. Drykorn onderscheidt zich in zijn smalle pasvorm, hippe details maar toch zakelijke look.

Drykorn kostuum

Mix and Match


Stel je liever zelf je eigen kostuum samen? Dan kun je terecht bij Roy Robson en Stones. Onze collectie van deze twee merken is zeer uitgebreid samengesteld in zowel twee- als driedelige kostuums. Ook in de kleuren is er volop keuze. En extra voordeel voor jou is dat je tot en met 1 oktober as. een tweede pantalon van Roy Robson of Stones gratis ontvangt! Om je een indruk te geven van de collectie zie je links op onderstaande foto een kostuum van Stones en rechts een Roy Robson kostuum.

Stones & Roy Robson kostuum

Enthousiast geworden? Plan een afspraak bij een van onze kostuumadviseurs in of kom langs in de winkel om de collectie te bekijken!