Zomertrend: NEON details

Door Sanne Rinzema - 27 januari 2016 - Jeans

Yes, een nieuw seizoen betekent nieuwe trends! Langzaam maar zeker wisselen we de winterse collectie om in zomerse items en gaan van donkere naar frisse kleuren. Hou jij van felle kleuren? Dan gaan wij jou blij maken met deze trend! De neon-trend is een combinatie van grafische prints en felle kleuren en dus lekker opvallend.

Superdry

Als er één merk is die opvallende kleuren goed weet toe te passen, dan is het Superdry wel. Vandaar ook dat je de neon-details terugziet in de nieuwe lentecollectie van Superdry. Uiteraard in de vorm van in het oog springende prints zoals je van Superdry gewend bent. En ook belangrijk, de gebruikte stoffen zijn weer heerlijk comfortabel en daardoor sportief en modieus tegelijk!

Superdry shirts neon

Scotch and Soda

Ook het trendy merk Scotch & Soda blijft niet achter. Ze laten de trend op hun eigen, unieke en bijzonder stylischverantwoorde manier terugkomen. Subtieler dan bij Superdry, maar ze vallen absoluut in de categorie 'eyecatchers'!

Ben je niet zo fan van felle kleuren, maar wil je wel graag de trends volgen? Combineer dan de neon kleuren met lichte grijstinten. Want grijs doet het komend seizoen ook erg goed en zo creëer je een rustige, subtiele maar toch zeer hippe look!

Scotch and Soda

Krijg jij door deze vrolijke trend ook zo'n zin in de zomer? Wij wel! In onze webshop vind je ondertussen al wat nieuwe zomerse items, maar kan je echt niet meer wachten dan kun je het beste naar onze winkel komen. Onze schappen zijn namelijk al goed gevuld met de nieuwe collectie!

 Nu nog het zonnetje erbij, and we are good to go!