De trouwtrends van zomer 2017

Door Sanne Rinzema - 26 mei 2017 - Trouwpakken
Ga je deze zomer trouwen? Dan ben je niet de enige! Dit jaar merken we dat het aantal bruiloften behoorlijk toeneemt. Daarom geven wij je in deze blog de laatste trends op het gebied van trouwen!

Thema bruiloften

Een veelvoorkomende trend dit seizoen zijn de thema bruiloften. Deze thema’s worden tot in de puntjes doorgevoerd. Denk aan de uitnodiging, decoratie, kleding, muziek en locatie. Er wordt flink uitgepakt. Niet alleen door de bruid maar ook zeker door de bruidegom. Als gast mag je ook steeds meer opvallen. Draag bijvoorbeeld een super modieus item of combineer netjes met stoer. Benieuwd wat de trends voor trouwpakken zijn? Lees dan snel verder.

Het trouwpak

Voor je trouwpak zijn er veel leuke en opvallende trends gaande. Het pak blijft zoals het is, maar het gaat vooral om de nieuwe details. Zo komt het steeds meer voor dat de bruidegom op sneakers trouwt. Ideaal voor als je altijd sneakers draagt, want dan hoef je geen nette schoenen aan te schaffen die je vervolgens nooit meer draagt! Bovendien kan je dan helemaal jezelf zijn tijdens jullie mooiste dag. Onze sneakers van Rehab zijn zeker de moeite waard!
Het gilet is en blijft onmisbaar en maakt je outfit helemaal af. Van zowel Roy Robson als Immediate hebben wij trouwkostuums met gilet. Laat je liever het gilet op maat maken? Dat kan ook! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen om het gilet in een andere kleur of materiaal te laten maken. Om het geheel weer in balans te brengen adviseren we je dan de stropdas en pochet in dezelfde kleur te dragen, zoals hieronder te zien is.
Ook de stropdas mag dit seizoen opvallen. Kies er bijvoorbeeld voor het pak in dezelfde stijl te houden, maar de stropdas in een afwijkende kleur én met print te dragen. Zo krijg je een speels effect in je kostuum, zonder dat het over de top wordt.Wil je graag wat anders dan blauw? Dan heb je dit seizoen de kans om op te vallen. Ga voor een grijs/zilver pak. Super opvallend, maar goed te combineren met een wit overhemd en stropdas, waardoor het geheel weer netjes wordt. 

Kortom de bruidegom pakt dit seizoen uit! Ga jij trouwen en ben je opzoek naar een pak? Bel of mail ons dan voor een afspraak met een van onze adviseurs. Dan zoeken zij samen met jou een pak dat bij jou past! Of dat nu blauw, grijs of met een opvallende stropdas is. Het gaat er vooral om dat jij je er goed in voelt!