In James Bond stijl

17 november 2015 - Business & Maatpakken , Winkel

Daniel Craig is weer in bloedvorm in de meest entertainende en spectaculaire Bondfilm ooit. Spectre is het vierde Bond-avontuur van Craig en het laatste onder zijn oude contract. Daniel Craig is waarschijnlijk de meest menselijke Bond sinds hij debuteerde met Casino Royale. Onze gastblogger Erik neemt je mee in zijn review. 

In Skyfall kwamen we veel meer te weten over de achtergrond van Bond. Spectre gaat daarin verder. Niet alleen krijgen we meer te weten over de jeugd van 007 maar de film probeert ook alle Bonds uit het Craig-tijdperk aan elkaar te koppelen. Aangezien Daniel Craig's contract is afgelopen kan dit zomaar het einde van dit tijdperk zijn.

James Bond Spectre

Het verhaal

De openingscene is mede door het camerawerk van de Nederlander Hoyte Van Hoytema zeer memorabel te noemen. James Bond (Daniel Craig), probeert een man te vermoorden op de jaarlijkse Dag van de Doden in Mexico City. In een prachtige lange take wordt meteen de toon van de film gezet. Bond komt via deze man op het spoor van SPECTRE, een organisatie die te maken lijkt te hebben met zijn verleden geleid door schurk Oberhauser (Christoph Waltz).


Het verhaal dat nergens heel erg bijzonder wordt, mist de emotionele laag van de voorganger. Dit wordt gecompenseerd met nog grotere setstukken en over de top actie. Hierdoor voelt de 2,5 uur durende film maar slechts enkele momenten wat aan de lange kant.

 


''Eve Moneypenny: So what's going on, James? They say you're finished. James Bond: And what do you think? Eve Moneypenny: I think you're just getting started.''
 

 Spectre mag dan niet zo'n perfecte Bond zijn als Skyfall, er valt weer genoeg te beleven. Actie, bondgirls en de schurken. Hoogtepunt is de nerdy Q (Ben Whishaw). De Britse acteur is perfect op zijn plaats als de uitvinder die met een stijve bovenlip en een aantal scherpe opmerkingen Bond regelmatig op zijn plaats weet te zetten. Bovendien heeft de nieuwe 'Quartermaster' van MI6 dit keer ook eindelijk weer een paar geinige nieuwe snufjes op voorraad. 

James Bond Spectre

Movie vs. Fashion


Mannen willen hem zijn en vrouwen willen mét hem zijn (sorry mannen). De look van James Bond is ieder moment enorm stijlvol, stoer en mannelijk tegelijk. Bij een mooi kostuum denken wij direct aan de altijd goed geklede James Bond. In dit geval Daniel Craig.

 

Wij hebben voor jou een aantal items geselecteerd vanuit de winkel, natuurlijk in de stijl van James Bond. Het begint allemaal met het kostuum, een goed kostuum voldoet aan een juiste pasvorm en materialen. Roy Robson staat bekend om zijn voortreffelijke pasvorm én uitstraling. Onder het kostuum draag je een geschikt overhemd. Bij Daniel Craig zien we het witte overhemd meermaals terugkeren. Voel jij jouw innerlijke James Bond al naar boven komen?

 

Een goede schoen maakt of breekt de outfit! Zoals je wellicht weet beschikken wij over een ruime collectie aan schoenen van Rehab. Om in de stijl van James Bond te blijven, kiezen we voor een donkere marine blauwe schoen. Geloof ons, vrouwen zullen hun ogen niet geloven wanneer je in deze combinatie voorbij komt lopen!

Roy Robson kostuum

 

Wil jij net als stijl icoon James Bond de show stelen, of heb je een kostuum nodig voor de komende feestdagen? Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een geschikt kostuum. We wensen je van harte welkom bij ons in de winkel!