Ja, ik wil!

Door Menno Steenstra - 17 maart 2015 - Trouwpakken

Het hoge woord is eruit, jullie gaan trouwen! De bruid heeft al tijden nagedacht over wat ze wil en rent met haar aanhang naar de bruidswinkel. En daar sta jij dan... Nog nooit nagedacht over wat JIJ nou eigenlijk zou willen dragen op de grote dag. Natuurlijk wil je een onvergetelijke indruk achterlaten, maar wat zijn nou de laatste trends op het gebied van trouwpakken?

Trends in trouwpakken


Te beginnen met het pak zelf. Waar vorig jaar het partygilet met bijvoorbeeld een afwijkende print en kleur helemaal in was, is het dit jaar het driedelige pak in één kleur dat de show steelt. De kleur die overheerst is blauw. Van felle blauwtinten tot marine blauw, met vrijwel alle kleuren blauw zit je goed. Ook qua stofsoorten kan je, je deze zomer volledig uitleven! Zo kan je zonder schaamte, en een tikkeltje over de top, zelfs in een glans pak je mooie bruid oppikken. Dit alles vind je terug in de kostuums van Immediate en Masterhand.

Bruidegom´s best


Naast de reguliere leveranciers, hebben we ook een samenwerkingsverband met andere kostuumexperts. Deze groep noemen we Bruidegom´s best! Dit betekent dat wij, Lodewijk Mode voor Mannen, samen met nog 4 andere verkooppunten in heel Nederland een speciale lijn van het merk Immediate mogen verkopen. Op die lijn hebben wij inspraak bij het samenstellen van de kostuums. Zo kunnen wij de pakken zo goed mogelijk afstemmen op wat de klant van ons verwacht.

"One of a kind"


Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een "one of a kind" maatpak. Samen met onze modeadviseurs, gespecialiseerd in maatpakken, stel jij jouw eigen maatpak samen. Dit houdt in dat het pak tot in detail voldoet aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan stofkeuze, kleur, pasvorm en de kleine details als knopen en stiksels.

The best man


Wil je als broer, vader of getuige ook goed voor de dag komen op die bijzondere dag? Naast trouwpakken, vind je bij ons in Franeker ook het perfecte pak voor dat moment. Omdat je op de trouwdag van een ander niet zelf voor bruidegom wil worden aangezien, kiezen we vaak voor een 2-delig kostuum. Daarbij hebben we de mogelijkheid om, ingeval van afwijkende maten, een mix and match pak op jou af te stemmen. Dit wil zeggen dat de maat van het jasje niet hetzelfde hoeft te zijn als die van de broek! De 2-delige kostuums starten bij een bedrag van €299 en kunnen prachtig worden afgestijld met 1 van vele Rehab schoenen die wij ook verkopen.

Een trouwpak koop je in Franeker


Nieuwsgierig geworden en kan je wel wat hulp gebruiken bij de keuze en samenstelling van jouw ideale trouwpak? Bij Lodewijk Mode voor Mannen nemen wij de tijd voor jou. Maak een afspraak met een van onze modeadviseurs op onze afdeling Trouw- en Maatpakken.