Nieuwe G-STAR broeken X25

31 oktober 2017 - Jeans , Winkel

De nieuwe G-Star Raw Elwood X25: durf jij het aan?

 

Heb jij de nieuwe G-STAR X25 broeken al gezien? Pharrell Williams heeft 25 nieuwe prints geselecteerd die net wat gewaagder zijn dan anders.
De prints bestaan uit verschillende camouflagemotieven uit de natuur en vijf premiumprints bestaande uit borduurwerk, stikwerk en premium materialen.
Wij hebben onze favorieten voor je geselecteerd! Durf jij ze te dragen?

 

G-STAR Kimono Embroidery 

 

De G-STAR Kimono Embroidery broek is geïnspireerd op de Japanse kimono, waarvan het borduurwerk al een lange geschiedenis kent. Deze G-STAR X25 broek heeft meerdere stiksels en elke broek is dan ook uniek.

 

G-STAR Houndstooth

 

                                                                                                                                                                                                             

 

Pied-de-Poule is ook deze winter nog steeds een trend! Dit motief werd in de 19e-eeuw door herders uit Schotland gedragen, G-STAR maakte hier een stoere X25 broek van. Durf hem te combineren met een mooie simpele zwarte coltrui en jij loopt er deze winter weer trendy bij.

G-STAR Wasbash Stripe 


 

Draag bij deze broek een mooi strak wit overhemd van Olymp of Blue Industry en combineer het met zwarte sneakers. Deze stoere broek is geïnspireerd op de werkkleding die vroeger werd gedragen door Amerikaans spoorwegpersoneel.

 

G-STAR Stewart Black Tartan 

                                                                                                                                                                                                       

 

Schotse ruiten zijn ook dit seizoen weer helemaal hip! Deze Tartan print is geïnspireerd op het ruitmotief dat werd gedragen in het koninklijke huis van koningin Elizabeth. G-STAR heeft de schotse ruit ook verwerkt in hun X25 broeken. Draag hem met een mooie trui van G-STAR of combineer ‘m met een strakke V-hals van Superdry.

 

G-STAR Hickeroy Stripe 

 

 

Strepen zijn altijd trendy, maar durf jij hem ook als broek te dragen? In de 19e eeuw werd van deze dikke stof werkkleding gemaakt voor de mannen die werkten als treinmachinist.

 

G-STAR X25 BROEKEN 

De G-STAR X25 broeken zijn gemaakt van fijne canvas. Het model loopt taps toe. De broeken zijn voorzien van kniestukken, stoere kontzakken, hiel versteviging en mooie stiksels. Door de stevige stoffen en de unieke prints wordt de G Star X25 extra bijzonder.

 

Hou jij ervan om er net even anders dan anders bij te lopen? Kom snel naar onze winkel in Franeker. De modeadviseurs van Lodewijk Mode voor Mannen helpen je graag.