Uitnodiging: kom naar ons Jeans Event!

21 september 2017
Feest in de stad! De Agrarische Dagen staan weer voor de deur en in de binnenstad van Franeker is er weer van alles te doen. Lodewijk Mode is natuurlijk ook van de partij: kom naar ons Jeans Event en profiteer van onze speciale acties!

Koop een jeans, krijg een gratis logo t-shirt!

Ben je even klaar met de kermis of braderie op de AD? Zoek je nog een outfit voor het stappen? Kom dan langs bij ons Jeans Event! Het thema van deze Agrarische Dagen is lucht, luchtig, luchtiger; en wij houden het ook luchtig. Een lekker muziekje van onze DJ, hapje en drankje, gratis advies van onze personal shoppers en jij hebt zo de perfecte jeans gevonden. Maar nu komt het leukste nog: bij aankoop van een jeans krijg je er een t-shirt van jouw favoriete merk bij! Bij de jeans krijg je gratis een t-shirt van de hippe merken: Levis of Tommy Hilfiger! Zo heb je in één klap een complete en stijlvolle outfit voor het uitgaan. Kom je al een beetje in de feeststemming?

 

Ontvang een Chasin' boxershort!

Nog een reden om bij ons Jeans Event langs te komen: Chasin’ heeft in de nieuwe collectie weer heel veel denim en bij aankoop van een jeans krijg je er een Chasin’ boxershort bij! We hebben de winkel natuurlijk weer vol hangen met de nieuwe wintercollecties van o.a. het sportieve merk Superdry. De wintercollectie van Superdry bevat weer volop sportinvloeden en kleurrijke neontinten. We kennen allemaal de comfortabele sweaters, truien en joggingbroeken al, maar nu zien we ook Superdry parka’s! Dé kleur van dit seizoen is bottle green en dat zien we dan ook terug in diverse items van zowel Superdry als Chasin’. Ook kun je tijdens ons Jeans Event de nieuwe items van Calvin Klein passen. Deze winter valt op dat hun iconische logo veel terugkomt op sweaters, t-shirts en polo’s.
 
De smart-casual trend blijft ook hot dit najaar. Lekker relaxed maar toch goed voor de dag komen? Op vrijdag, zaterdag én zondag 22 t/m 24 september staan wij voor je klaar bij Lodewijk Mode tijdens het Jeans Event! Tot dan!Win een Chasin' denim!