Naar boven

Baileys

Baileys kleding online

Baileys is een casual modemerk dat vooral truien en vesten maakt waar menig man van gemiddelde leeftijd zich prettig in voelt. De kleding van Baileys heeft een goede pasvorm en prettig draagcomfort. Qua stijl is Baileys het beste te omschrijven als een combinatie van netjes, klassiek en een tikkeltje sportief. 

Complete collectie met een breed pasbereik

Baileys biedt een uitgebreide modecollectie met kledingitems die gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. De kleuren en pasvormen zijn zo op elkaar afgestemd dat u een mooie match kunt maken door bijvoorbeeld uw overhemd van Baileys onder een Baileys vest te dragen. De kleurvariaties zijn in de gehele collectie consequent doorgevoerd. Dankzij een breed pasbereik is Baileys kleding geschikt voor vrijwel iedere man.

Baileys Trends

Baileys heeft ook dit najaar weer een prachtige collectie in bonnetterie. Dit Nederlandse merk blinkt uit in klassieke herenkleding met een sportieve twist. De kleuren zijn subtiel maar sluiten perfect aan op de nieuwste trends. De collectie kan niet alleen gecombineerd worden met een nette pantalon, maar ook zeker met een stoere spijkerbroek. Vooral de combinatie van overhemd met pullover is zeer geliefd. Dit seizoen zien we veel traditionele ruiten terug in de mooie vesten en truien.

Collectie Baileys

Baileys heeft een mooie collectie aan bovenkleding, zoals:

  • Baileys sweater
  • Baileys pullover
  • Baileys vest
  • Baileys trui
  • Baileys overhemd
  • Baileys t-shirt

Vergelijkbare kledingmerken

Als Baileys je goed bevalt dan zijn de merken Meyer, Gardeur en Gate One waarschijnlijk ook wat voor jou! Bekijk de collectie van deze topmerken in onze webshop!

Baileys