Hoogtepunten 2016

Door Sanne Rinzema - 27 december 2016 - Winkel
Nu we in de laatste week van het jaar zijn beland blikken we graag met jou terug op 2016.
Een mooi jaar waarin we online en in de winkel geweldige gebeurtenissen hebben mogen mee maken. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan gauw verder.

1. Best gelezen blog

We trappen af met de best gelezen blog op onze website. Deze plaatsten we begin 2016, en is meer dan 800 keer gelezen. Het gaat om de blog ‘Trouwen in stijl – dé trends van 2016’. Benieuwd naar de trends van 2017? Houd dan onze website in de gaten, want er zit een nieuw trouwblog aan te komen!

Immediate

2. Jubilea in de winkel

In onze winkel hadden we dit jaar twee jubilarissen. In het voorjaar vierden we de 25 modejaren van Max Käller en in het najaar was Marten Palstra 45 jaar bij ons in dienst als personal shopper.

3. Lodewijk Mode Courant

In het jaar 2016 hebben we twee kranten uitgebracht, zowel in het voorjaar als najaar, dit in samenwerking met Petra Lodewijk Mode. In deze kranten hebben we meer verteld over de nieuwste trends van de seizoenen, meer over onze merken, een blik in onze winkel en meer. In onze krant van het voorjaar hadden we een prijsvraag over het totaal aantal jaar aan werkervaring. Weet jij het antwoord nog? ;)

4. Nieuwe website

Halverwege 2016 introduceerden we onze vernieuwde website. Een nieuw design met frisse kleuren en een goede indeling. En daar zijn we maar wat trots op! Daarnaast hebben we de website uitgebreid met de chatfunctie, hebben we WhatsApp in gebruik genomen voor het contact met jou als klant, kan je virtueel door de winkel lopen en geven we je online modeadvies via onze shop the look pagina.

5. Pre Summer Party

Samen met Petra Lodewijk Mode trapten we de zomer af met onze ‘Pre Summer Party’ . Tijdens het modeweekend in Franeker kon je genieten van de nieuwste modetrends en genoten we van heerlijke BBQ lekkernijen gemaakt door Jolanda de Graaf van Kok in het Huis op de Green Egg. Daarnaast kon je de nieuwste smaken bier en fris proeven bij Jan Willem van Barrevoets. Oftewel, een geslaagd event!

Pre Summer Party

6. Live barista in de winkel

Over Jan Willem van Barrevoets gesproken, Jan Willem heeft dit jaar meerdere keren bij ons in de winkel gestaan met de lekkerste warme dranken. Deze barista maakt de lekkerste koffie, cappuccino en meer. Dat maakt het winkelen extra leuk, niet waar?!

7. Wedding Event

Als laatste sluiten we graag af met een succesvol Wedding Event. Voor de tweede keer stonden we dit jaar op het Wedding Event in Leeuwarden. In de Koperen Tuin, wat tevens ook een prachtige locatie is om te trouwen, kon je volop inspiratie opdoen. Wij toonden de mooiste trouwpakken, maar ook als het ging om het eten of de fotograaf, alles was aanwezig!


Wat waren jouw hoogtepunten dit jaar? We gaan volgend jaar weer volop bezig met nieuwe blogs, leuke activiteiten in de winkel en veel meer! Namens Lodewijk Mode voor Mannen wensen we je een hele fijne jaarwisseling toe, en al het goeds voor 2017!