Ode aan het overhemd

Door Sanne Rinzema - 17 december 2015 - Casual

In onze vorige blog schreven we over het dragen van een kostuum tijdens het kerstdiner. We begrijpen heel goed dat niet iedere gelegenheid vraagt om het dragen van een kostuum. In deze blog doen we een ode aan het overhemd. Wij laten jou zien hoe je netjes gekleed bij een borrel, diner of kerstviering verschijnt.

Het overhemd is namelijk een kledingstuk dat je op diverse manieren kunt dragen. Dit seizoen bieden verschillende merken een waanzinnige collectie overhemden. We lichten een aantal van onze favorieten uit.

Scotch & Soda


Wij zijn fan van dit Scotch & Soda overhemd! Scotch and Soda herken je aan de opvallende details, die in dit overhemd zeker niet ontbreken. Combineer het overhemd met een straight fit jeans, and you are good to go! Strikje er om heen en klaar ;).

Scotch and Soda

Marnelli & R2


Ben je op zoek naar iets meer 'in stijl'? Met een (wit) overhemd van Marnelli of R2 zit je altijd goed! In het Marnelli overhemd is een speelse twist verwerkt: de knoopjes hebben verschillende kleuren. Dit breekt het spierwitte, maar je bent toch netjes gekleed. De overhemden van beide merken hebben een mooie aansluitende pasvorm én zijn in de aanbieding! Op alle Marnelli overhemden ontvang je 10% korting. Op de R2 overhemden ontvang je €10,- korting.

Marnelli overhemdR2 overhemd


Olymp


Voor de casualliefhebber hebben we natuurlijk ook wat in huis! Er wordt snel gekozen voor de kleur blauw, maar onderschat ook zeker zwart niet! Zwart is een tikkeltje netter en past daarom goed bij de feestdagen. Combineer het overhemd met een goede jeans, zodat jij netjes maar casual aan het kerstdiner kunt aanschuiven!  

 

Olymp overhemd

A Fish Named Fred

 

Vorig jaar zomer was het al een trend, deze winter gelukkig weer. A Fish Named Fred staat bekend om vrolijke prints, waarbij ieder overhemd een uniek thema heeft. Passend bij de feestdagen is dit overhemd genaamd 'Ice'. Het overhemd is bedekt met kleine sneeuwvlokjes, leuk om het "ijs mee te breken"! Verkrijgbaar online en in de winkel. 

A fish named fred overhemd

 

Bij het dragen van het overhemd gaat het vooral om wat jij wilt uitstralen! Het overhemd kan je,combineren met een stoere denim of een stijlvolle katoenen broek. Daarbij heb je de keuze om het overhemd met of zonder stropdas of vlinderstrik te dragen. Het meest belangrijk is, draag waar jij je goed in voelt. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een mooi overhemd? Ons team helpt je graag in onze winkel. Even geen tijd om naar de winkel te gaan? Op afstand helpen we je ook graag via de verschillende online kanalen. In onze webshop hebben wij speciaal voor de feestdagen een mooie selectie overhemden gemaakt.